Alfa Romeo Stelvio QV by Garage Italia - Ez még nem a GTA

A Garage Italia ezúttal egy újabb négykerekű nagyvadnak esett neki, méghozzá az Alfa Romeo Stelvio QV-t vette kezelésbe. 

alfaromeostelvioqvgarageitalia01

Az Alfa Romeo Stelvio QV nem szorul különösebb bemutatásra, az 510 lóerős, négykerék-hajtású olasz szépség a világ leggyorsabb szabadidő-autónak sorába tartozik. De a sportkocsik között sem vall szégyent, kipufogójának muzsikája pedig a New Yorki-i Filharmonikusok előadásaival is vetekszik. Nem mellesleg tökéletes a megjelenése.

alfaromeostelvioqvgarageitalia03

A milánói bázisú Garage Italia sem gondolta ezt másképp, így viszonylag óvatosan piszkálta meg az Alfa Romeo robbanékony SUV-ját, sőt, a Ferrari-génekkel is rendelkező biturbó erőforrást változatlanul hagyta. A fékrendszert viszont továbbfejlesztették, a 20 colos felnik mögé perforált és szellőző féktárcsák költöztek, elöl 390, hátul 350 milliméteres átmérővel és kék színű féknyergekkel. Utóbbiak így tökéletesen harmonizálnak a pasztellkék karosszériával, mely az 1970-es, 1980-as évek versenyautóit idézi. Eközben a belső teret nemes anyagokkal burkolta be, nem mintha a gyári kivitel gagyi lett volna. Ráadásnak piros biztonsági övek és a fejtámlákba hímzett spéci logók járnak. További információkért forduljanak a Garaga Italia Customs-hoz.
forrás: motori.news