Pappas Auto - Nőnapi Alakreform edzés

by Szélpál Imre

SZG 5308 2A Pappas Auto nőnap alkalmából különleges eseménnyel kedveskedett hölgy ügyfeleinek: budapesti, Hunyadi János úti Mercedes-Benz szalonjában Rubint Réka, a Pappas Auto márkanagykövete tartott rendhagyó Alakreform edzést. A Mercedes-Benz márkanév a legjobb minőséget testesíti meg – ezt mindenki tudja. Azt viszont csak kevesen, hogy a tökélyre való törekvés hátterében a nők állnak. A She’s Mercedes azért jött létre, hogy összekösse és inspirálja a nőket annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból. A Pappas Auto Hunyadi János úti Mercedes-Benz szalonjában 2018. március 9-én nem csak különleges autók, hanem kivételes hölgyek és falakat megmozgató energiák is jelen voltak.
SZG 5514 2Közel száz résztvevő tapasztalhatta meg a rendhagyó Mercedes-Benz életérzést, mialatt Rubint Réka, a Pappas Auto márkanagykövete Alakreform edzést tartott. “Hatalmas öröm számomra, hogy a Pappas Auto csodálatos Mercedes-Benz szalonjában vendégeskedhettem! Ez a hely megtestesíti az erőt és elszántságot, ami azokra a hölgyekre is kivétel nélkül igaz, akik tesznek az egészségükért és erőnlétükért. A She’s Mercedes inspirációja járta át a mai órát, amire sokáig emlékezni fogunk.” – nyilatkozta az edzés utána Rubint Réka. “A nemzetközi nőnap minden évben kiemelt ünnep vállalatunknál.” – vette át a szót Parragi Péter, Mercedes-Benz személygépkocsi értékesítési vezető. “Évről évre ajándékkal lepjük meg hölgy ügyfeleinket március 8-án.
SZG 5630 2Az idei évben azonban extra meglepetéssel készültünk. Rubint Réka dinamizmusa és kiválósága megtestesíti a márka nőiességét, Alakreform edzése kedvéért pedig örömmel alakítottuk át a Pappas Auto legnagyobb Mercedes-Benz szalonját. Ezzel nem mindennapi helyszínre invitáltuk a hölgyeket. A résztvevőknek nyereményjátékkal kedveskedtünk, 50.000 Ft értékű Mercedes-Benz Boutique vouchert, illetve hétvégi tesztvezetést sorsoltunk ki.”