Toyota B-SUV - Genfi meglepetés

by Mészáros Gergely

Komoly újdonságokkal készül a Toyota a 2020-as Genfi Autószalonra. Többek között egy vadonatúj B-SUVvilágpremierjét is itt tartja a japán márka.

toyotabsuvA Toyota a Genfi Autószalonon állítja reflektorfénybe a vadonatúj B-SUV kategóriájú modelljét, amely hatásosan egyesíti a márka kisautó-gyártási tapasztalatait és a SUV-hagyományait. Az egyelőre titokzatos újdonság emelt hasmagasságát és intelligens összkerékhajtási rendszerét a Toyota (és egyben a világ) legmodernebb hibrid technológiája egészíti ki. A március 3-án, 11:15 órakor kezdődő bemutatóját az alábbi linken lehet élőben követni: https://www.youtube.com/watch?v=wki5wGdIzhM
toyotamiraiEmellett a 2020-as Genfi Autószalon lesz az első európai autókiállítás, ahol a közönség találkozhat az új Yaris-szal és az új RAV4 Plug-in Hybriddel. A vadonatúj Mirai szintén most jelenik meg először egy európai autós rendezvényen – méghozzá egy olyan kiállítási területen, amit a Toyota kifejezetten a jövő hidrogénalapú társadalmának bemutatására alakít ki. Az autógyártó versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing is saját területet kap majd a márka standján, ahol a látogatók az új GR Yaris és az új GR Supra 2.0 mellett a legújabb, 2020-as WRC Yarist és Fernando Alonso 2020-as Dakar Hilux versenygépét is megcsodálhatják.


toyotagryaris