Tuesday, 07, Feb, 4:56 PM

Az 1962-ben bemutatott CL72 inspirálta CL500 az eredeti koncepcióját emeli át a jelenkorba, tökéletes alternatívát teremtve mindazoknak, akik valami különlegességre vágynak. 

Azoknak a fiatal motorosoknak, akik ki akarnak tűnni a tömegből, akiknek passzol a mindennapi életviteléhez, akik olyan kétkerekűt keresnek, amely alkalmas a mindennapos ingázásra, hosszabb hétvégi kalandokra és off-road kiruccanásokra. A Honda CL500 motorja igazán sokoldalú és energikus, A2-es jogosítvánnyal is vezethető, soros, kéthengeres, 471 cm3-es hajtóműve 34,3 kW-os (46,7 LE) csúcsteljesítménnyel és 43,4 Nm-es legnagyobb forgatónyomatékkal kápráztatja el használóját. Az ECU különleges, típusspecifikus beállításokat kapott, a végáttételek rövidebbek, így a motor dinamikusan gyorsul álló helyzetből. A hatfokozatú váltó kezelését kuplungasszisztens és nyomatékhatárolós tengelykapcsoló könnyíti meg.

A vízszintesen és igencsak látványosan megrajzolt vonalak hatására egy ergonomikus utcai scrambler született, amit minden helyzetben könnyen és magabiztosan irányíthat vezetője. A letisztult, gömbölyded üzemanyagtartály és a magasra húzott, rozsdamentes védőelemmel borított, dupla kipufogó bámulatos megjelenést kölcsönöz a modellnek. Akárcsak a többi szeretni való részlet, beleértve a kerek LED fényforrásokat, tankvédőket, a teleszkópvédő harmonikákat, a Honda logóval látványosabbá tett, puha bőrrel borított ülést és a magasra emelt kormányt is.

Elöl hosszú rugóúttal felvértezett, 41 mm-es csúszószár-átmérőjű teleszkóp, hátul állítható rugóstag teszi izgalmassá a motorozást a 19”-os első és 17”-os hátsó kerkeken, melyek mélyen barázdált abroncsokat viselnek. A CL500 négy szemet gyönyörködtető színben - Candy Energy Orange, Matt Laurel Green Metallic, Candy Caribbean Blue Sea és Matt Gunpowder Black Metallic – rendelhetik meg a vásárlók, melyhez Eredeti Honda Kiegészítők széles választéka kínálja garantálja, hogy minden vásárló saját ízlésére és igényeire szabhassa a CL500-at.

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem