Tuesday, 07, Feb, 3:20 PM

A Honda népszerű és igencsak feltűnő custom motorkerékpárja a CMX1100 Rebel egy klasszikus, túlzásoktól mentes bobber, mely megnyugtatja, ugyanakkor tűzbe is hozza gazdáját. 

Két személyisége van. Egyikhez a kényelmes, pihentető cirkálás, másikhoz az izgalmakkal teli kanyarvadászat áll közel. Hogy melyik arcát mutatja, csak a pilótán múlik. Erőtől duzzadó, 1084 cm3-es, soros, kéthengeres motorja hátborzongató szólamokkal nyűgözi le környezetét a főtengelyfordulat növekedésével. Új, túrázásra szánt taggal bővül a Rebel család, azaz megjelent a kínálatban a CMX1100T, ahol a T a túra rövidítése.

Az új modell áramvonalas fejidomot kapott, így még kényelmesebb és izgalmasabb kalandokat ígér az utazás szerelmeseinek, mint az alapmodell. A Gunmetal Black Metallic színben pompázó modell széles, áramvonalas fejidommal, extra szélvédelemmel és mind a két oldalon elhelyezkedő, keményfalú, felülről nyitható oldaldobozokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a megjelenéséhez és 35 literes tárolókapacitást biztosítanak.

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem