Tuesday, 07, Feb, 3:21 PM

A Forza már jó ideje a Honda kínálatának meghatározó tagja hiszen egyrészt sportos, GT stílusú, másrészt hosszabb utakra is tökéletesen alkalmas robogóként tündököl. 

Mind a Forza 350, mind a Forza 125 gazdag alapfelszereltséggel büszkélkedhet, beleértve a kipörgésgátlót (Honda Selectable Torque Control – HSTC), az elektromosan állítható szélvédőt, az USB-C csatlakozóaljzatot, a két, teljesértékű bukósisak befogadására alkalmas tárolórekeszt, a LED világítást és az okoskulcsot (Smart Key). A két kisebb Forza mellett 2020-ban a Honda kínálatában megjelent a prémium kategóriás Forza 750. A Forza 125 2012-es megjelenése óta a meggyőző Forza-család több mint 160 000 vásárlót vonzott. A következő modellévben a vadonatúj első sárvédő még elegánsabb és kifinomultabb megjelenést kölcsönöz mind a Forza 350-nek, mind a 125-nek, mely stílusjegyeket közvetlenül a csúcskategóriás Forza 750-től vették át.

Az új, kettős LED fényszórók markánssá teszik az új orr-részt, ami energikusságot és sportosságot sugall. Az áttervezett műszeregység vonzóan vegyíti az analóg és digitális kijelzőket. A jövő évi kínálat bővül az új Forza 125 Special Edition modellel. Feltűnő, metálszürke (Matt Cynos Grey Metallic) fényezésének aprólékosan kidolgozott, eltérő színű részletek adnak kontrasztot: a kerekek, az ülésvarrások, a műszerkeretek és a logók egyaránt pirosban pompáznak. Ugyancsak a Special Edition különlegessége, hogy az utas lábtartói fekete bevonatot kapnak, a lábtartóra pedig rozsdamentes borítást szereltek a Honda mérnökei.

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem