Tuesday, 07, Feb, 4:06 PM

A kelet- és közép-európai terjeszkedés sikeres befejezését, valamint a nyugat-európai növekedés részeként a belgiumi, németországi és franciaországi forgalmazók aktiválását követően a Ford Trucks most belépett Ausztriába, Európa egyik stratégiai fontosságú nehéz haszongépjármű piacára, ezzel folytatva a terjeszkedését a kontinensen.

Folytatva a spanyolországi, portugáliai, olaszországi, belgiumi és luxemburgi, végül pedig Európa legnagyobb piacain, Németországban és Franciaországban tavaly megkezdett sikeres forgalmazói hálózat bővítését, a Ford Trucks az F-Trucks Austria GmbH-t nevezi ki hivatalos forgalmazójának Ausztriában. Serhan Turfan, a vállalat alelnöke megjegyezte, hogy “innovatív márkaként, amelynek célja, hogy az az útitárs legyen, aki törődik az ügyfelekkel és felvirágoztatja a vállalkozásukat, a Ford Trucks olyan új szolgáltatásokat vezet be, amelyek hatással vannak a globális piacokra, és még a világjárvány sem akadályozta meg a Ford Trucks-t abban, hogy a vállalat globális terjeszkedésének részeként tovább folytassa tevékenységét a kulcsfontosságú piacokon. A jelenlegi piacokon elért sikereinkre építve prioritásunk, hogy szilárd termékportfóliónkkal, erős kereskedői hálózatunkkal és széleskörű, magas kompetenciával rendelkező szervizhálózatunkkal erős jelenlétet alakítsunk ki Európában. Célunk, hogy értéket teremtsünk a leghatékonyabb szállítási megoldásokkal és a teljes tulajdonlási költség (TCO) szempontjából versenyképes pozíciónkkal. Hiszünk abban, hogy ez a stratégia sikereket fog hozni számunkra az osztrák piacon, amely az egyik legfontosabb piac a nyugat-európai növekedési terveink szempontjából. 2024-ig belépünk az észak-európai országok piacára is, és növekedésünk ugyanilyen ütemben folytatódik. Célunk, hogy 2025-re 55 országban legyünk jelen. Nagy örömünkre szolgál, hogy a KLV Rent és a Hama Austria közös vállalatával Ausztriában is bevezethetjük tehergépjárműveinket, és biztos vagyok benne, hogy az F-Trucks Austria GmbH a lehető legjobban fogja képviselni márkánkat az osztrák ügyfelek számára.”
Turfan hozzátette, hogy a Ford Trucks globális terjeszkedéséhez nagyban hozzájárulna, ha több európai piacon lenne jelen: “Nagy lehetőségeket látunk a Ford Trucks számára Ausztriában, amely az EU közlekedési útvonalainak metszéspontjában található. Folytatni fogjuk terjeszkedésünket Európában, amely fontos lehetőségeket rejt magában növekedési stratégiánkra nézve.”

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem