Tuesday, 07, Feb, 3:10 PM

Az új M2 tulajdonosai BMW M Performance alkatrészekkel fokozhatják négykerekű kedvencük menetteljesítményét, nem mellesleg a kiállása is brutálisabb lesz a nagyteljesítményű sportkompaktnak.

Az új BMW M2 minden egyenesben és minden kanyarban a vezetés színtiszta élményét nyújtja – a hétköznapok során ugyanúgy, mint zárt versenypályákon. A típus-specifikus BMW M Performance alkatrészekkel azonban még tovább „élezhető” a bajor újdonság egyénisége, melyeket az eredeti BMW tartozékok palettájáról rendelhetik meg a vásárlók. Az aerodinamika, hajtáslánc-technológia, kerékfelfüggesztés és utastér területeire egyaránt kiterjedő BMW M Performance alkatrészek ugyanakkor az új BMW M2 menetteljesítményét is fokozzák. Az összes tételt a BMW M GmbH fél évszázadra visszanyúló motorsport-tapasztalatára támaszkodva, a kétajtós újdonság egyedi adottságaihoz hangolva tervezték meg a mérnökök.
A BMW M Performance szénszál-erősítésű műanyagból készülő karosszéria-kiegészítőit megnyerő kialakítás és prémium minőség jellemzi. A láthatóan hagyott, átlátszó lakkal bevont szénszál a motorsport élvonalának hangulatát idézi, miközben ultrakönnyű kialakítása a BMW M GmbH nagyteljesítményű sportkompaktjának aerodinamikai adottságaira is jótékony hatást gyakorol. A BMW M Performance első koptatóknak és légterelő elemeknek köszönhetően az új M2 már első ránézésre is erőteljes benyomást kelt. Azon tulajok, akik oldalnézetből is sportosabbá varázsolnák négykereküjüket, BMW M Performance küszöbtoldatokat, BMW M Performance kerékjárati íveket és BMW M Performance külső visszapillantó-házakat is rendelhetnek. Az autó körüli légáramlatot a BMW M Performance légterelő szárny és diffúzor optimalizálhatja. Hátulnézetből a szénszál-erősítésű műanyagból készült BMW M Performance légterelő szárny és a magasfényű feketére fényezett tetőszárny kettőse erősíti a BMW dinamikus karakterét. Az új M2 BMW M Performance karosszéria-kiegészítőinek sorát az első lökhárító piros vonóöve és az exkluzív tetőantenna színesíti.
Az M2 titánból készült BMW M Performance sport kipufogórendszere alacsonyabb saját tömeggel, hamisítatlan megjelenéssel és versenyautós orgánummal érhető el az ügyfelek számára. Leömlőit rendkívül könnyű, rozsdamentes acélból, míg hátsó dobjait és végeit teljes egészében titánból álmodták meg a készítők. Így mintegy 8 kilogrammal könnyebb, mint az M2 gyári kipufogórendszere. Az elektronikusan vezérelt szelepekkel dolgozó rendszer középen kivezetett végeit típus-specifikus BMW M Performance diffúzor öleli körbe. A sport kipufogórendszer dupla ikervégződése titánból készült és kerámia bevonatot kapott. A kipufogógáz optimalizált kivezetése még sportosabb vezethetőséget garantál. Hangzását az operációs rendszer M Setup menüpontjában szabhatják személyre az ügyfelek, akik SPORT és SPORT+ vezetési üzemmódban a vérbeli versenyautók orgánumát élhetik át.
Az új M2 BMW M Performance kerékfelfüggesztései leginkább határon autózva mutatják meg erősségüket, minden korábbinál nagyobb agilitást és kanyarsebességet kínálva. A mérnökök a technológiát mindkét tengelyen állítható magasságú spirálrugó-tányérokkal tervezték meg, amelyekkel további 10 milliméterrel csökkenthető a Bömbi hasmagassága.
Az új BMW M2 kovácsolt BMW M Performance keréktárcsái szintén partnerek az extrém sportos vezethetőségben. A készítők mindegyik felnit egyetlen darab alumíniumtömbből formálták meg, amely példaértékű iránystabilitást, tökéletes futást és látványos megjelenést eredményez. A keresztküllő-dizájnú keréktárcsák az új BMW M2 első tengelyén 20”, hátsó tengelyén pedig 21” méretben gurulnak, BMW M Frozen Gold Bronze vagy BMW M Jet Black matt árnyalatban. A BMW M Performance kerékzsákok eközben a garázsba is becsempészik a motorsport élvonalának hangulatát: a zsákok a BMW M GmbH trikolor árnyalatában felvitt márkaemblémák és forgásirány-jelzések mellett megerősített fogantyúkat is viselnek, amelyek megkönnyítik a kereket szállítását.
A BMW M Performance alkatrészek kínálatában számtalan utastéri kiegészítő is szerepel. Például a szénszál és Alcantara kettőséből készült BMW M Performance dekorbetéteket Alcantara térdpárnák egészítik ki. A BMW M sportülésekkel felszerelt példányok sportos atmoszféráját pedig szénszál és Alcantara kettőséből készült BMW M Performance háttámlák erősítik. A fejtámlák kézzel készített betételeme nyitott pórusú és magasfényű szénszálból egyaránt megrendelhető, elegáns M Performance felirattal ellátva. A vezetőülés és az első utasülés háttámlájának többi részét Alcantara borítja. A két oldalán Alcantara-borítású markolatrésszel, hangsúlyos hüvelykujj-kiképzésekkel és speciális béléssel kialakított BMW M Performance Pro sportkormány a tűpontosan vett kanyarodásokban is maximálisan partner. Az új BMW M2 karosszériájának és utasterének sportossága között a szénszálból készült BMW M Performance küszöblécek képeznek hidat, színes M Performance emblémával ellátva. Végül, de nem utolsósorban a típus-specifikus alkatrészek palettáját a velúrból készült, kontraszt-árnyalatú szegélyezéssel és M Performance emblémával ellátott szőnyegek, szénszálból készült tanksapka és a színes BMW M logóval díszített ajtózárak egészítik ki.
Az új BMW M2 – 2023 áprilisára tervezett – piaci bevezetésétől elérhető tételeket az eredeti BMW tartozékok palettájáról rendelhetik meg az ügyfelek, új szintre emelve ezzel a nagyteljesítményű modell sportos kiállását.

bmwm2performanceparts
bmwm2performanceparts01
bmwm2performanceparts02
bmwm2performanceparts03
bmwm2performanceparts04
bmwm2performanceparts05
bmwm2performanceparts06
bmwm2performanceparts07
bmwm2performanceparts08
bmwm2performanceparts09
bmwm2performanceparts10
bmwm2performanceparts11
bmwm2performanceparts12
bmwm2performanceparts13
bmwm2performanceparts14
bmwm2performanceparts15
bmwm2performanceparts16
bmwm2performanceparts17
bmwm2performanceparts18
bmwm2performanceparts19

 


 

   Email:  [email protected]

Teszt

Történelem