Tenet és a Mulan A bemutatásuk augusztusra csúszott

Christopher Nolan Tenet című akcióthrillere után a nyár másik nagy produkciója, az élőszereplős Mulan forgalmazása is augusztusra csúszott át. 
mulan2
A Tenet augusztus 12-étől kerül a mozikba - Magyarországon is -, a Mulant pedig az új beosztás szerint augusztus 21-étől láthatják az észak-amerikai nézők. Utóbbi bemutatódátumot kapta egyébként korábban az Antebellum: A kiválasztott is, így elképzelhető, hogy a Lionsgate horrorfilmjének forgalmazását szintén újragondolják majd. A dedadline.com cikke szerint a Russell Crowe közreműködésével forgatott Unhinged című dráma július 31-debütál a filmvásznon. Natalie Krinski Broken Hearts Galery című romantikus vígjátékának eredetileg március közepére tervezett bemutatását augusztus 7-re tűzték ki. 
mulan4A hollywoodi szaklap szerint a két nagy amerikai mozilánc, az AMC és a Regal várhatóan nem nyit ki július közepe előtt a koronavírus-járvány miatt, és hozzáfűzte, hogy egyelőre a New York-i, valamint a Los Angeles-i mozik sem nyitottak még ki. A Cinemark 75 mozija azonban a hét végén már vetíteni szeretne.