BMW Motorrad Tárolóhelyek minden kalandhoz

Tanktáska, hátsó táska vagy övtáska – a BMW Black Collection puhatáska kollekció minden darabja praktikus, innovatív és következetes dizájnú, így minden célra és bármely kalandra tökéletes megoldást kínál.

bmwmotorrradblackcollection2021aAz új Black Collection tagjait a „Gépnek és embernek” filozófia jegyében, illetve a BMW Motorrad ügyfeleinek igényei alapján alakított ki. Például a GS-hez fejlesztett nagy tanktáska tartós, TPU-bevonatú poliészter szövetből készül, s a zárható, gumírozott és vízlepergető fő rekesze 13-ról 18 literesre bővíthető. Különösen praktikus részlete, hogy kábelcsatornát és egy vízálló, átlátszó rekeszt is tartalmaz, ami lehetővé teszi az érintőképernyős műszaki eszközök használatát. Ugyanez elérhető a nagy túra és roadster motorokhoz is, hasonlóan ügyes megoldásokkal. Csúszásálló habpárnáinak hála tökéletesen illeszkednek a tankokra, emellett egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthetők. Kisebb változatuk a rárakható szíjjal ideális társ olyan túrákhoz, amelyek csak könnyű poggyászt igényelnek. Szintén tele van okos részletekkel, többek között kivehető, vízálló belső rekesz, kábelcsatorna, valamint hordfül és levehető hátizsák-szíjak jellemzik. 5 literes űrméretével napi utazásokhoz is megfelelő.
bmwmotorrradblackcollection2021bAz új hátsó táskák a Black Collection további fénypontjait jelentik. Két méretben érhetők el, az egyik rövidebb, a másik hosszabb túrákra és több poggyászhoz készült. Mindkettő vízálló TPU borítású, ami ellenáll minden időjárásnak, kivehető belső táska részük pedig ugyancsak vízálló. A fő rekesz gumírozott, kétfelé húzható cipzárja vízlepergető, és a fokozott biztonság érdekében zárható. További praktikus részlete az állítható hátizsák-vállpántja, valamint az, hogy a motorról levéve összehajtható.
bmwmotorrradblackcollection2021dzsHétköznapi motorozásoknál a minőségi Black Collection övtáskában is biztonságban tudhatja tárcáját, kulcsait, okostelefonját és további apró tárgyait, ráadásul a vízálló fő rekesz a körbefutó, kétfelé húzható cipzárral esőben is segít szárazon tartani a holmikat. Ezen túl az övtáska három külső, cipzáras zsebet és további, bal oldali hálós zsebet, illetve hordfület tartalmaz. A hátsó 3D távtartó anyag optimális légáramlást biztosít. Tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagú, fekete színű.
bmwmotorrradblackcollection2021A többféle - 25 és 30 literes - méretben készülő hátizsákok is hasznos társak lehetnek az utazáskor. Vízálló fő rekeszükben a 15 colos laptop is simán elfér, az állítható és levehető övtáska-részen két cipzáras zseb található például okostelefon számára.