DAF Connect Bővül a paletta

by Mészáros Gergely

A DAF Trucks ismét új funkciókkal bővíti az online DAF Connect flottakezelő platformot.

DAFCF480ConstructionEgyre több DAF tehergépkocsit szerelnek fel DAF Connect online flottakezelő platformmal, az egyszerűen használható online rendszere bárhol és bármikor betekintést nyújt a tehergépkocsik, a járművezetők és a logisztikai folyamatok teljesítményébe. Az adatok segítségével növelhető a járművek üzemideje, csökkenthetők az üzemeltetési költségek, és optimális tehergépkocsi-hatékonyság érhető el.
DAFXFexclusivelineA DAF Connect portál új funkciójaként elérhető webáruház segítségével a szállítmányozó üzemeltetők egyetlen kattintással kezelhetik DAF Connect előfizetésüket. Ennek eredményeként a szerződések további szolgáltatásokkal bővíthetők az interneten keresztül, ami még tovább javítja a felhasználóbarát jelleget és a hatékonyságot. „A webáruház nagyon megkönnyíti az előfizetések kezelését” – számol be Jorg Wijnands, a DAF Connect marketingigazgatója. „Az online irányítópult egy szempillantás alatt megmutatja, hogy mely alkalmazások vásárolhatók meg vagy bővíthetők ki.”
daflfEgy másik újítás a DAF Connect Open Platform továbbfejlesztése, amely jól mutatja a DAF Connect más flottakezelő rendszerekhez viszonyított jelentős előnyeit. A kiválasztott más gyártókkal fenntartott, megbízható partnerkapcsolatainkra alapozva a DAF Connect mostantól támogatja az egyszerű integrálást a meglévő flottakezelő és szállításkezelő rendszerekkel. Ez azt is ehetővé teszi a megbízható, külső flottakezelő rendszerek gyártóinak, hogy adatokat kérjenek le közvetlenül a Connect alkalmazásból. Ez csökkenti a költséges hardvermodulok számát a járműben, és lehetővé teszi a plug-and-play integrációt, ami csökkenti ügyfeleink számára a teljes tulajdonlási költséget. Jorg Wijnands összefoglalásként megjegyzi: „A DAF Connect Open Platform a legjobb rugalmas megoldás a professzionális szállítási megoldások hardverintegrációjához.”

Pin It