Mercedes-Benz Actros Edition 2 - Elkészült az utak csillagának első példánya

by Szélpál Imre

Átadásra készen áll a Mercedes-Benz Actros Edition 2 legelső példánya. A különleges teherautóból mindössze 400 darab készül és a modell a kényelem, a biztonság és a látvány új dimenzióját nyitja meg, amelyet mintegy 40 különböző, külső és belső felszerelés valamint egyedi megoldás tesz teljessé.

actros2

Az eredmény: egy olyan prémium Actros, amely garantáltan magára vonzza a tekinteteket. Különböző felszereltségek széles választéka teremti meg az Edition 2 luxus atmoszféráját. Ezek között megtalálható például a műszerfal és a belső ajtófogantyúk nappabőr borítása, a szénszáloptikás betétek, valamint a hangulatvilágítással rendelkező tetőablak. Kívül az exkluzív, csillagmintás oldalfal-dekoráció, a napellenző „Edition 2” felirata, elöl a különleges Actros embléma, az Actros felirat a vezetőfülke hátsó falának felső részén, a napellenzőbe épített négy kiegészítő LED lámpa, valamint a fülke mögött található három LED-es munkalámpa egyaránt olyan kiegészítő, amely magára irányítja a figyelmet.

actros3

Oldalról a rozsdamentes acél fellépők gondoskodnak a különleges látványról. Emellett az Edition 2 része a megvilágított Mercedes-Benz embléma fekete háttérrel és számos sötétkróm díszítőelemmel; még a fényszórók kerete is sötétített kivitelű. Érthető módon a wörthi gyár dolgozói is nagyon büszkék az utak új csillagaira, és egyben jó utat kívánnak a boldog tulajdonosoknak.

Pin It