Volvo Trucks Már online is vehetsz használt kamiont

by Mészáros Gergely

Európában mostantól a Volvo Selected weboldalon is kiválaszthatják következő járművüket a Volvo teherautóra vágyó vásárlók. A Volvo Trucks által üzemeltetett honlapon keresztül megrendelt teherautókat a világ bármely pontjára kiszállítják, emellett számtalan szolgáltatás is elérhető rajta.

hasznaltvolvokamionokA Volvo Trucks évente körülbelül 15-20 ezer használt teherautót ad el világszerte. A Volvo Selected weboldal létrehozásával a svéd gyártó célja, hogy a vevők könnyen és gyorsan megtalálják a számukra megfelelő, és garantáltan minden szükséges ellenőrzésen átesett használt járművet. Az új honlap kezdetben Európában érhető el, 20 különböző nyelven, Magyarországon a www.volvoselected.com/hu címen, ahol az érdeklődők szűrők (például a jármű típusa és a tengelykonfiguráció) segítségével könnyedén megtalálhatják a felhasználási céljukhoz legmegfelelőbb gépet. „A teherautók vásárlása egyre inkább az online térbe terelődik, és az országhatárokon is átível. A Volvo Selected weboldallal a vásárlók nem csak időt spórolnak, de afelől is teljesen nyugodtak lehetnek, hogy olyan kereskedőtől vásárolnak, aki kívül-belül ismeri a kiszemelt járművet” – mondta Micke Rydbeck, a Volvo Trucks használt járművekért felelős igazgatója.
hasznaltvolvokamionok03A „kiválasztott” a legközelebbi Volvo Trucks márkakereskedésben is átvehető, de a helyi és regionális export szabályok függvényében az ügyfélhez történő szállítás is megoldható. Ráadásul „a vásárlók a különböző piacokra és üzleti igényekre kifejlesztett szervizszerződéseket is megköthetik a Volvo Selected weboldalon keresztül. Amennyiben pedig Volvo Selected Pro minősítésű járművet választanak, egyéves nemzetközi hajtáslánc garanciát, és teljes szerviztörténetet tartalmazó dokumentációt is nyújtunk a jármű mellé” – tette hozzá Micke Rydbeck.
hasznaltvolvokamionok02A Volvo Selected weboldalon a Volvo Pénzügyi Szolgáltatásainak (Volvo Financial Services – VFS) segítségével a finanszírozási igényekre is megoldást találhat a vevő, aki a saját piacán érvényes kamatláb alapján kiszámíthatja becsült havi költségeit is.

Pin It